Nu är det hög tid att anmäla sig till Almedalsveckan 2024

Almedalsveckan 2024 går av stapeln den 25 till 28 juni och SVN Sweden är tillbaka på vår scen på Universitetet tillsammans med er medlemmar.

Tiden går rasande fort och snart är vi här igen med innehållsrika och angelägna seminarier kring våra viktiga frågor – social, ekonomisk och milömässig hållbarhet.

Totalt har vi 21 seminarier fördelat över tre dagar, tisdag 25/6, onsdag 26/6 och torsdag 27/6.

NYHET FÖR ÅRET – fredagen den 28/6 är planen att återta vår gamla arena på Gotlands museum. Här kommer det finnas möjlighet för ytterligare tre seminarier på förmiddagen med 100 sittande i publiken. Hör av dig direkt om du är intresserad av detta. Det är en fantastisk lokal centralt i Visby.

Anmälan av seminarier startar den 1 februari

Observera att  startdatum för registrering av seminarier öppnar redan den 1 februari. Registrering av seminarier är gratis fram tlll den 13 mars och därefter tas det ut en administrativ avgift från Almedalsveckan. Avgiften höjs ytterligare för registreringar som görs efter den 10 april och återigen den 15 maj.
Det finns plats kvar på vår scen på Universitet och du är varmt välkommen att arrangera seminarier. Kom på vårt digitala informations- och planeringsmöte inför 2024 års Almedalsvecka tillsammans med oss på Social Venture Network – SVN Sweden där vi informerar om förutsättningar, våra nyheter och planer men framförallt lyssnar in dina önskemål inför 2024 års Almedalsvecka.

Digitalt planeringsmöte: Måndag 19 Februari kl. 10.00 – 11.00