Almedalen

Välkommen till SVNs scen i Almedalen 2024

Almedalen

Mötesplatsen för demokrati och hållbara samtal

Almedalsveckan 2024 arrangeras den 25/6 – 28/6. Som alltid blir det en mötesplats med intressanta företag, organisationer och inspirerande människor. SVN:s arena är öppen 25/6-27/6 (se tider längre ned). Det blir som vanligt en blandning av ämnen och det blir mingel och diskussioner med fokus på omställningen till en hållbar värld genom samverkan. Även i år samverkar vi med Ekobanken. I år blir det också någon kvällsaktivitet i centrala Visby med trevligt medlemsmingel.

Alla seminarier livesänds

För att fler ska få möjlighet att vara med så livsänder vi alla våra seminarier via SVN:s digitala plattform. Det är mycket uppskattat och 2023 nådde våra seminarierna runt 10 000 digitala deltagare utöver de som var på plats. Vi tar hand om all teknik när det gäller sändningen och inspelning.

OBS! Vi kan, i mån av tid, hjälpa till med moderering och deltagande i paneler. Fråga oss gärna.

Du kommer att kunna se våra inspelade seminarier via: www.svnsweden.se, SVN:s Youtube kanal och Almedalsveckanplay.

Marknadsföring

Vi marknadsför alla seminarier både före och under Almedalen 2024 med stor noggrannhet via Sociala Venture Networks (SVN) mediekanaler. Detta inkluderar kontinuerliga uppdateringar i vårt nyhetsbrev och på vår webbplats, som ger detaljerad information om varje seminarium, från talare till scheman.

På sociala medier kommer vi att erbjuda interaktiva inlägg och live-uppdateringar för en engagerande upplevelse, och vi kommer även att synas i det officiella Almedalsprogrammet, vilket gör det enkelt för deltagare att hitta information om våra evenemang.

Nätverka & mingla!

Välkommen till Almedalsveckan, en perfekt chans för dig som medlem i Sociala Venture Network (SVN) att nätverka och mingla! Almedalen, en mötesplats för politiker, näringsliv och civilsamhällets aktörer, erbjuder unika tillfällen att träffa samarbetspartners och dela innovativa idéer, vilket kan stärka ditt varumärke.

Vi uppmanar alla medlemmar att utnyttja veckans seminarier och workshops. SVN arrangerar även exklusiva medlemsmingel, perfekta för att diskutera projekt och knyta viktiga kontakter i en avslappnad miljö.

Anmälan

Anmälan, seminarier & slottider

Seminarier ska anmälas till Almedalsveckan
Startdatumet för registrering av seminarier var redan den 1 februari och det är gratis att registrera fram till den 13 mars kl 16.00. Därefter tar Almedalsveckan ut en administrativ avgift som höjs ytterligare efter den 10 april och en sista gång den 15 maj. Så passa på att registrera innan det börjar kosta pengar

Seminarier
Varje seminarieslot är 60 min varav effektiv tid för seminariet är 45 min, 15 min är avsatt för avslut och förberedelser. Slot-tiden startar varje heltimme och avslutas 15 minuter före nästa heltimme. Observera att det är viktigt att hålla dessa tider
Slottider: Tisdag 25, onsdag 26 och torsdag 27 juni
9.00 – 9.45 | 10.00 – 10.45 | 11.00 – 11.45 | Lunch 12.00-13.00 | 13.00 – 13.45 | 14.00 – 14.45 | 15.00 – 15.45 | 16.00 – 16.45
Maria Flock Åhlander, VD, Ekobanken

”SVN är ett härligt nätverk med många medlemmar som har starkt engagemang och kunskap i hållbarhetsfrågor. Vår ambition är att ta del i fler möten och evenemang eftersom det är väldigt utvecklande för hela vår organisation.”

Lars-Åke Lidén, VD, Golvkedjan AB

”Bra hållbarhetsarbete lönar sig. Och det blir ännu viktigare, och lönsammare,  i framtiden. SVN hjälper oss med kunskap, inspiration och viktiga erfarenheter.”